Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliţia Română! Cum e descris fiul preşedintelui LPF

Mario Iorgulescu, dat în urmărire de Poliţia Română! Cum e descris fiul preşedintelui LPF © arhivă - Poliţia Română

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost dat în urmărire internaţionale, după ce a primit mandat de arestare preventivă în lipsă pentru 30 de zile.

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire vineri, 6 martie, la o zi după ce Tribunalul Bucureşti a decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în lipsă, în dosarul în care este acuzat de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal apare pe site-ul Poliţiei Române în secţiunea "Persoane urmărite". Mario Iorgulescu este descris de oamenii legii ca având "Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte".

De asemenea, la "Detalii" apare fapta pentru care a fost dat în urmărire: "comiterea infracţiunii de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe".

Mario Iorgulescu se află în Italia încă de pe data de 23 septembrie, când a fost dus la o clinică pentru a primi îngrijiri medicale. După ce a fost externat, fiul lui Gino Iorgulescu a fost preluat de un institut din Peninsulă.

La finele lunii octombrie, Mario Iorgulescu a fost internat la o altă clinică.

Amintim că Mario Iorgulescu a provocat accident cumplit pe 8 septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, a murit. Oamenii legii au constatat că Mario Iorgulescu conducea cu o viteză de 162 km/h şi nu a oprit la semafor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro