Marius Țeicu, mesaj emoționant după moartea lui Leo Iorga: "Se duc unul câte unul"

Marius Țeicu, mesaj emoționant după moartea lui Leo Iorga: "Se duc unul câte unul" © Facebook

Artiștii reacționează, după moartea fulgerătoare a lui Leo Iorga. Artistul s-a stins pe patul de spital, după ani de zile în care s-a luptat să învingă cancerul.

Marius Țeicu, bunul său prieten, a oferit o declarație în exclusivitate pentru Antena Stars, în care și-a exprimat condoleanțe pentru familie, dar și regretul că România a pierdut o voce notabilă a muzicii rock, o adevărată legendă. 

"Doamne, cum a plecat şi Leo?! Şi speram să se facă bine, pentru că de atâta timp s-a chinuit şi speram că o să se rezolve atât de repede, unul după altul. Eu m-am întâlnit cu el la un moment dat, acum câţiva ani, ultima oară. Era încrezător, acum nişte ani buni, că uite, timpul trece aşa de repede, că nici nu îţi dai seama. Îmi pare aşa de rău, îmi pare tare rău de el, era un om bun, un om pe care te puteai baza, un om de cuvânt, era foarte, foarte talentat. Îmi pare tare rău. Se duc unul câte unul. El era mai tânăr decât mine. Doamne, mare păcat! Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Marius Țeicu, la Antena Stars. 

Leo Iorga fusese internat în spital, în urmă cu câteva zile, din cauza unei pneomonii mai vechi, ce a recidivat, având nevoie de tratament. Artistul s-a luptat timp de opt ani de zile să învingă cancerul și a sperat zi de zi că se va însănătoși și va reuși să se întoarcă pe scenă, în fața fanilor pe care i-a iubit atât de mult. Artistul a lăsat în urmă o soție îndurerată și un fiu îndoliat, ce nu pot accepta faptul că nu îl vor mai vedea niciodată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro