Un martor susţine că a văzut toată scena morţii lui Răzvan Ciobanu! Ar fi fost 3 maşini

+2 click pentru
galerie

Un martor susţine că a văzut toată scena morţii lui Răzvan Ciobanu! Ar fi fost 3 maşini © spynews.ro

A apărut o nouă informaţie bombă! Un bărbat susţine că a văzut întreaga scenă, când Răzvan Ciobanu a murit. Mai mult decât atât, acesta spune că este vorba de o crimă şi susţine că ar fi fost trei maşini la faţa locului.

"Acest martor a spus că Răzvan nu era singur. Alături de el ar fi fost alte două maşini, care ar fi împins maşina lui către exteriorul carosabilului. Martorul spune că toate aceste lucruri s-au întâmplat la ora 4:35", a spus reporterul Antena Stars, Daniela Mireanu, care a stat de vorbă cu bărbatul respectiv. 

"Martorul schimbă total firul poveştii. Ne-a mărturisit că a auzit zgomote în jurul ore 4:35 dimineaţa şi că nu a fost doar o maşină, ci trei. Respectivul personaj care ne-a povestit a spus că s-a ascuns fix în locul de aici, o toaletă. Acesta spune că a fost martor la întreaga scenă", a mai spus Daniela Mireanu. 

Citeşte şi - Imagini sfâşietoare de la capela unde este depus trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu! Ce a apărut pe scări

Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capelă marţi

La capela Cimitirului Progresul, acolo unde a ajuns sicriul cu trupul neînsuflețit, marți seara, pot veni cei care doresc să își ia la revedere de la Răzvan Ciobanu. Crucea este una simplă, neagră, pe care este trecut tradiționalul INRI, numele complet, Ciobanu Mihăiță-Răzvan, și data nașterii și morții. Joi va fi condus pe ultimul drum.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest