Matteo Politi, primul interviu după ce a ieşit din arest. Medicul parcagiu răspunde acuzaţiilor şi spune tot adevărul. "Am fost ameninţat şi şantajat! Voi demonstra tuturor cine sunt!"

+3 click pentru
galerie

Matteo Politi, primul interviu după ce a ieşit din arest. Medicul parcagiu răspunde acuzaţiilor şi spune tot adevărul. "Am fost ameninţat şi şantajat! Voi demonstra tuturor cine sunt!" © Foto: Instagram

După aproape 4 luni de stat în arest, Matteo Politi rupe tăcerea și spune tot adevărul. Tot ce nu s-a știut despre el, cum a ajuns să opereze, cine l-a adus în România și mai ales ce urmează să facă că să-și continue viață.

“Arestul m-a schimbat. A fost foarte greu. Am trecut prin momente cumplite, am avut și probleme de sanatate”, spune Politi la numai o zi de când e iar în libertate.

În cele patru luni de arest a rămas fără prieteni, fără bani, dar și fără iubită. Ioana, femeia care i-a jurat să îl apere până în pânzele albe, l-a părăsit și s-a întors împotrivă lui cu acuzații grave.

“M-a durut ce a făcut Ioana. Eu am vrut doar să o ajut. Nu e adevărat nimic din ce a spus și nu înțeleg de ce a făcut asta”, răspunde Matteo celor spuse de Ioana.

A venit momentul să-și spună partea de adevăr și să lămurească o țara întreagă dacă este medic cu acte sau doar un impostor.

“Eu am studii, dar diplomele mele nu au fost obținute aici. Nu am 8 clase, cum s-a spus. Am venit în România să profesez că medic și am făcut asta. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Am fost amenințat, șantajat de oameni cu legături în lumea interlopă. Sunt oameni care mi-au spus că mă lasă să operez în clinicile lor dacă le dau procent din tariful meu. A venit momentul să știe toată lumea cine sunt și să demonstrez totul”, continuă Matteo.

Matteo Politi spune totul despre trecutul lui, cine i-a pus bisturiul în mână, de cine a fost ajutat și ce urmează să facă, într-un interviu exclusiv, doar pe Antena Stars, de la oră 14.45, la Star Magazine, cu Laura Micovschi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro