EXCLUSIV / Tatăl lui Matteo Politi este în stare de şoc. Bărbatul nu a ştiut că fiul său practică ilegal medicina în România

+3 click pentru
galerie

Tatăl lui Matteo Politi este în stare de şoc. Bărbatul nu a ştiut că fiul său practică ilegal medicina în România © Foto: Instagram

Avem informaţii incredibile despre familia din Italia a lui Matteo Politi, medicul cu opt clase, care a practicat ilegal medicina în România. Spynews.ro a intrat în posesia unor informaţii bombă.

Astfel, Spynews.ro a stat de vorbă cu Alberto Zorzi, un jurnalist italian, care a cercetat familia lui Matteo Politi. Astfel, jurnalistul italian a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre familia medicului fals.

"Familia lui este din Veneția, tatăl locuiește încă aici, la Maghera. În trecut a avut o logodnică din zona Veronei, pentru că s-a mutat cu serviciul în zona Veronei, care se afla la circa 100 km de Veneția. Din această relație avută rezultă că are un fiu, iar logodnica l-a părăsit după ce a aflat că a fost denunțat pentru înșelătorie. După toate acestea, a plecat la Londra, apoi a venit în România", a spus Alberto Zorzi.

CITEŞTE ŞI: Matteo Politi a operat şi în Anglia. Declaraţia terifiantă a unei paciente. "Noroc că nu m-a omorât!"

În plus, am aflat că tatăl lui nici nu ştia de practicile ilegale ale fiului său în România, iar în momentul în care la urechile bărbatului au ajuns veştile despre Matteo Politi acesta a intrat în stare de şoc.

"Tatăl lui locuiește încă la Maghera, care este un cartier în Veneția și după cum s-a aflat din spusele prietenilor lor, se auzeau doar la telefon, dar nu se vedeau deloc, pentru că el stătea în străinătate, întâi la Londra, iar acum, era în România. A înțeles tatăl lui că își refăcuse viața, că era liniștit, dar sigur nu își putea imagina că după 8 ani explodează un nou scandal legat de fiul său, sau legat de faptul că acesta ar fi medic fals. A fost primul care a fost foarte șocat de veștile primite din România", ne-a declarat, în exclusivitate, Alberto Zorzi.

Mai multe detalii despre viaţa din Italia a lui Matteo Politi puteţi să urmăriţi, astăzi, începând cu ora 14.00, la emisiunea "Star Magazin", prezentată de Laura Micovschi la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest