EXCLUSIV / Tatăl lui Matteo Politi este în stare de şoc. Bărbatul nu a ştiut că fiul său practică ilegal medicina în România

+3 click pentru
galerie

Tatăl lui Matteo Politi este în stare de şoc. Bărbatul nu a ştiut că fiul său practică ilegal medicina în România © Foto: Instagram

Avem informaţii incredibile despre familia din Italia a lui Matteo Politi, medicul cu opt clase, care a practicat ilegal medicina în România. Spynews.ro a intrat în posesia unor informaţii bombă.

Astfel, Spynews.ro a stat de vorbă cu Alberto Zorzi, un jurnalist italian, care a cercetat familia lui Matteo Politi. Astfel, jurnalistul italian a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre familia medicului fals.

"Familia lui este din Veneția, tatăl locuiește încă aici, la Maghera. În trecut a avut o logodnică din zona Veronei, pentru că s-a mutat cu serviciul în zona Veronei, care se afla la circa 100 km de Veneția. Din această relație avută rezultă că are un fiu, iar logodnica l-a părăsit după ce a aflat că a fost denunțat pentru înșelătorie. După toate acestea, a plecat la Londra, apoi a venit în România", a spus Alberto Zorzi.

CITEŞTE ŞI: Matteo Politi a operat şi în Anglia. Declaraţia terifiantă a unei paciente. "Noroc că nu m-a omorât!"

În plus, am aflat că tatăl lui nici nu ştia de practicile ilegale ale fiului său în România, iar în momentul în care la urechile bărbatului au ajuns veştile despre Matteo Politi acesta a intrat în stare de şoc.

"Tatăl lui locuiește încă la Maghera, care este un cartier în Veneția și după cum s-a aflat din spusele prietenilor lor, se auzeau doar la telefon, dar nu se vedeau deloc, pentru că el stătea în străinătate, întâi la Londra, iar acum, era în România. A înțeles tatăl lui că își refăcuse viața, că era liniștit, dar sigur nu își putea imagina că după 8 ani explodează un nou scandal legat de fiul său, sau legat de faptul că acesta ar fi medic fals. A fost primul care a fost foarte șocat de veștile primite din România", ne-a declarat, în exclusivitate, Alberto Zorzi.

Mai multe detalii despre viaţa din Italia a lui Matteo Politi puteţi să urmăriţi, astăzi, începând cu ora 14.00, la emisiunea "Star Magazin", prezentată de Laura Micovschi la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro