Maximilian, fiul lui Marcel Toader, motivul pentru care nu se poate bucura de moştenirea tatălui său: "Eu nu am rămas cu nimic"

+3 click pentru
galerie

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, motivul pentru care nu se poate bucura de moştenirea tatălui său: "Eu nu am rămas cu nimic" © Captură Video

Moartea lui Marcel Toader a şocat întreaga ţară, lăsând urme adânci în inimile apropiaţilor şi ale admiratorilor săi. Invitat în platoul "Răi da' buni", fiul acestuia, încă devastat de durere, a mărturisit care este motivul pentru care nu se poate folosi de averea lăsată de tatăl său.

În ultima perioadă a vieţii sale, lucrurile păreau să meargă din ce în ce mai bine din punct de vedere profesional pentru Marcel Toader. Fiul său îşi deschisese de curând o afacere pentru care afaceristul era ocupa funcţia de administrator. Din păcate însă, vedeta a avut parte de un destin cumplit. Acum, la cinci luni după moartea tatălui său, Maximilian nu poate intra în posesia banilor lăsaţi de acesta, din cauza unor datorii.

"Este o situaţie foarte complicată, deoarece sunt anumite datorii din punct de vedere juridic pe acea firmă, iar eu nu pot să fac succesiunea, pentru că aş moşteni şi toate datoriile. Pentru că succesiunea se face în felul următor: iei tot ce are el, şi cu bune şi cu rele. Şi datorii şi tot ce avea pe numele lui. Iar eu nu pot să mă bucur de munca tatălui meu, nu pot să mă bucur de ce a rămas în urma din punct de vedere material. Eu nu am rămas cu nimic deocamdată...", a povestit fiul lui Mircea Toader, în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Aşadar, lucrurile din viaţa lui Maximilian Toader se află într-o situaţie extrem de complicată. Deşi nu are acees la moştenire din cauza datoriilor tatălui său, tânărul nu îl condamnă sub niciun fel pentru acest lucru. Băiatul a povestit despre tatăl său că a fost o persoană extrem de puternică, căruia nu îi plăcea să-şi arate slăbiciunile.

"Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile", a mai spus Maximilian Toader.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro