Momente grele pentru Maximilian Toader. A aflat că i-a murit unul dintre cei mai buni prieteni chiar în ziua în care îşi înmormânta tatăl

Momente grele pentru Maximilian Toader. A aflat că i-a murit unul dintre cei mai buni prieteni chiar în ziua în care îşi înmormânta tatăl © Foto: Facebook

O nouă lovitură pentru Maximilian Toader. În ziua în care şi-a condus tatăl pe ultimul drum, băiatul lui Marcel Toader a aflat o nouă veste teribilă. Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit.

Potrivit surselor Spynews, Maximilian Toader a aflat chiar în ziua înmormântării părintelui că a mai pierdut o persoană dragă. Unul dintre bunii săi prieteni, jucător de rugby la Steaua Bucureşti, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident terifiant.

Se pare că sportivul se afla pe bicicletă în momentul în care a căzut peste el o basculantă. Maximilian a fost nevoit să plece de urgenţă de la Constanţa spre Bucureşti pentru a afla informaţii despre bunul său prieten. Vestea teribilă l-a şocat pe Maximilian Toader, care a primit o nouă lovitură în doar câteva zile, după decesul tatălui său. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro