Maya, fetița lui Connect-R și a Mishei, dormitor de prințesă / FOTO

+2 click pentru
galerie

Maya, fetița lui Connecte-R și a Mishei, dormitor de prințesă © Arhiva

Misha și Connect-R s-au iubit preț de câțiva ani, iar dragostea lor a dat naștere unui minunății de fetițe. Maya are astăzi șase ani și este tratată de cei doi părinți mai ceva ca o prințesă.

Deși, cei doi artiști au ales să își spună adio, atât Misha, cât și Connect-R, se ocupă intens de creștere, educația și fericirea micuței.

Cei doi au rămas în relații extreme de apropiate și fac tot ce este posibil ca fetița lor să nu sufere din cauza divorțului. Merg în vacanțe împreună, petrec sărbătorile toți trei, iar de dragului fetei, uneori, artistul rămâne și peste noapte alături de cele mai importante două femei din viața lui. 

Pentru că o iubesc necondiționat, cei doi artiști și-au surprins fiica atunci când au decis să îi transforme dormitorul într-unul de prințesă. Maya a primit în dar de la părinții ei un pat exact ca cel al zânelor din povești.

Noul pat al micuței este în formă de casă, are o saltea imensă, dar și un loc de joacă inclus, visul oricărui copil.

Patul de culoare alb, cu mici detalii bleu și beculețe colorate a făcut-o pe micuța Maya să radieze de fericire. Acest lucru nu e greu de înțeles, pentru că toți copiii și-ar dori un asemenea dormitor, mai ales atunci când se află la vârsta la care jucăriile sunt cele mai importante pentru ei.

Patul este unul extrem de generos, lucru foarte bine gândit. Mai ales că Maya este la vârsta la care, din când în când, își mai dorește să adoarmă alături de mami și de tati. Ei bine, cu un asemenea pat, din lemn masiv și o saltea generoasă, cu siguranță cei trei cu loc toți în noul pat, pentru o seară în familie.

Și pentru că s-au gândit la toate, noul pat al fetiței are și câteva trepte care duc la locul de joacă în formă de căsuță, aflat deasupra patului.

Și cum asta nu ar fi fost de ajuns, patul mai are atașat și un tobogan care îi asigură micuței o coborâre de zile mare. Cu siguranță acest lucru o va distra pe cinste pe Maya.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro