Medana de la ''Insula Iubirii'' a fost criticată de internauți, după ce a postat această fotografie cu fiul ei. ''Ai nevoie de multe explicații''

+3 click pentru
galerie

Medana de la ''Insula Iubirii'' a fost criticată de internauți, după ce a postat această fotografie cu fiul ei. ''Ai nevoie de multe explicații'' © Instagram

Medana de la ''Insula Iubirii'' a fost criticată de internauți, după ce a postat o fotografie cu fiul ei pe rețelele soociale. Fosta concurentă a fost luată la rost pentru că micuțul ei, deși are peste doi ani, folosește încă suzetă.

O internaută a fost cea care i-a atras acesteia atenția, vrând să afle motivul pentru care Medana încă își lasă băiețelul cu suzetă. Deși a fost deranjată de observația care i s-a făcut, Medana a încercat să-i explice destul de diplomat acesteia care sunt motivele pentru care încă îi mai permite copilului să folosească suzetă.

''Cam mare puștiul pentru suzetă'', a scris internauta. ''Ok, văd că ai nevoie de mai multe explicații🙄 1. Copilul meu ia suzeta la somn până adoarme sau când e obosit. 2. Suntem în perioada de dezvățare, dar asta nu mă face să ascund realitatea, că copilul încă iubește suzeta. 3. Nu îl dezvăț pentru că “e mare și se vede urat”, ci pentru că am obosit să îi port de grijă. 4. Afectează dinții? Nu cred! Eu nu am avut suzetă și pentru asta mi-au luat 28 de ani să am dantură frumoasă și dreaptă. 5. Nu o să meargă cu suzi la școală, iar momentan la 2 ani jumăte nu poate înțelege să renunțe la ea, doar pentru că lumea comentează, ci treptat va înțelege că e mare și e mai bine fără ea. Sper că am lămurit 😊'', a scris Medana pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro