Medana de la "Insula Iubirii" le-a dat fanilor vestea pe care o aşteptau de mult timp. Este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Medana de la "Insula Iubirii" le-a dat fanilor vestea pe care o aşteptau de mult timp. Este în culmea fericirii © Foto: Instagram

Medana, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" este în culmea fericirii. Le-a dat şi fanilor vestea pe care o aşteptau de foarte multă vreme.

Ei bine, Medana a făcut fericitul anunţ cu privire la dantura ei. Medana a purtat mult timp aparat dentar din cauza unor probleme serioase cu dantura, iar acum, în sfârşit, poate răsufla uşurată.

"De astazi imi iau zambetul la purtator", a scris Medana de la "Insula Iubirii" pe Instagram, alături de o fotografie în care le arată fanilor cât este de fericită cu zâmbetul său fără aparat dentar.

CITESTE SI: FOTO / Medana de la "Insula Iubirii" s-a vopsit blondă! Schimbare radicală de look

Medana vrea să se îngraşe

Deşi arată foarte bine la corp, având chiar 51 de kilograme, Medana nu este mulţumită de felul în care arată şi a luat decizia să meargă la sală pentru a se îngrăşa. Medana vrea să facă sport la sală şi să facă muşchi, ignorând varianta de a se îngrăşa printr-un consum mai mare de mâncare.

"Toată lumea se minunează că vreau să mă îngraş. Am 51 de kilograne, dar nu ştiu unde sunt kilogramele astea pe mine pentru că mă obsedează gândul că sunt foarte slabă. Acum trei ani am reuşit să pun câteva kilograme şi să arăt aşa cum am vrut. Acum am ales să merg din nou la sală ca să pun acele kilograme pentru că nu vreau să stau acasă şi să mănânc, ci să fac sală şi să fac muşchi", a spus Medana.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro