Fericire mare în familia unui cuplu foarte apreciat de la Insula Iubirii. Se întâmplă azi: "Bucurii, zâmbete şi binecuvântări"

+3 click pentru
galerie

Fericire mare în familia unui cuplu foarte apreciat de la Insula Iubirii. Se întâmplă azi: "Bucurii, zâmbete şi binecuvântări" © Facebook

Este o zi extrem de importantă în familia unuia dintre cele mai apreciate cupluri care au participat la Insula Iubirii. Astăzi, fiul lor împlineşte vârsta de trei ani. 

Medana şi Robert, căci despre ei este vorba, se bucură din plin de viaţa de familie. Totul s-a schimbat radical între ei după experienţa din Thailanda. Au devenit părinţi, s-au căsătorit şi se declară extrem de fericiţi. 

Astăzi, micuţul Erick împlineşte vârsta de trei anişori, aşa că Medana a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. 

"Viaţa ne ofera greutăti, insa de cele mai multe ori ne dăruieşte bucurii, zâmbete şi binecuvântari! Acum 3 ani am făcut cunostinţă cu cel care, tot de atâtia ani ne-a umplut casa şi sufletul cu atâteeea zâmbetee si atât de multe sentimente pline de iubire!!! Să ai un copil este ceva divin, căci numai atunci când îl vezi, îl simti, ştii că trăieşti cu adevarat, iar viaţa ta este atât de minunata! Au trecut 3 ani ca 3 zile, dar suntem entuziasmati ca o viata vom fi mereu alaturi de el!!! La multi ani, copil cuminte, fericit si perfect! Esti TOT pentru noi! 👪", a scris Medana în dreptul unor imagini cu fiul ei şi al lui Robert. 

Medana şi Robert au mers pe Insula Iubirii pentru a-şi testa relaţia. Acolo şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Băieţelul lor a fost conceput chiar în ultima noapte petrecută în Thailanda.

În vara anului 2017 s-au căsătorit civil, au devenit părinţi, iar în vara aceasta au făcut şi nunta, la care au participat sute de persoane. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro