Medicul cu 8 clase s-a făcut cântăreț. Matteo Politi tocmai și-a lansat prima piesă din carieră / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Medicul cu 8 clase s-a făcut cântăreț. Matteo Politi tocmai și-a lansat prima piesă din carieră / VIDEO © Instagram

Matteo Politi, medicul cu opt clase, a dat pe toată lumea pe spate. Chiar dacă numele său a fost implicat într-un ditamai scandalul în urmă cu câteva luni, el nu s-a lăsat și acum a uimit pe toată lumea cu noul proiect în care este implicat.

Numele lui Matteo Politi a stat pe buzele tuturor, în urmă cu câteva luni, atunci când a fost căutat de oamenii legii, după ce a fugit, el fiind acuzat că profesează fără să aibă studii în domeniu. După ce a stat o perioadă în spatele gratiilor, Matteo Politi a decis să iasă în public, să-și spună propria variantă și să se apere. În plus, mai mult decât atât, chiar dacă nu a mai intrat în sala de operații, Matteo Politi nu a stat pe tușă și s-a pregătit intens pentru un nou proiect: s-a făcut cântăreț. Da, da, ați auzit bine.

Matteo Politi și-a lansat prima melodie și este mai încrezător ca niciodată în propriile forțe. Melodia se numește Follow the sun, iar odată cu lansarea sa, Matteo Politi și-a mai îndeplinit un mare vis. 

În plus, într-un interviu acordat recent pentru Spynews, Matteo Politi spunea că banii pe care îi va câștiga de pe urma acestei lansări vor fi dedicați copiilor cu dizabilități, pe care acesta vrea să-i ajute.

”Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente”, a spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru Spynews. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro