Meme trece prin clipe cumplite! A dat vestea în direct: "Este bolnavă de cancer". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Meme trece prin clipe cumplite! A dat vestea în direct: "Este bolnavă de cancer". VIDEO © captură video

Mihaela Moise, "Meme", aşa cum o ştie toată lumea, trece printr-o perioadă extrem de grea. Marţi a aflat că o prietenă dragă ei este bolnavă de cancer. Deşi nu a vrut să spună despre cine este vorba, vedeta a făcut un apel, în direct.

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Mihaela Moise a apărut nemachiată. Pentru că, de obicei, toate vedetele se aranjează cât mai spectaculos atunci când apar pe micile ecrane, Meme a fost întrebată care a fost motivul acestei alegeri.

Astfel, Mihaela Moise a explicat că este un semn de solidaritate pentru femeile bolnave de cancer, ea aflând în aceeaşi zi că o persoană apropiată se luptă cu această boală.

"Astăzi am primit o veste mai tristă. O prietenă dragă şi o doamnă dragă sufletului meu este bolnavă de cancer. În semn de solidaritate pentru femeile care trec prin problema asta, am vrut să nu mă machiez la emisiune. Ăsta e motivul pentru care nu m-am machiat. Este o doamnă puternică şi ştie că suntem toţi alături de ea, o să treacă peste", a declarat Meme, în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

"Cu ocazia asta fac un apel pentru mai multe persoane care apar la televizor. Să facă acelaşi lucru, în semn de solidaritate pentru cele care trec prin problema asta grea", a mai spus Meme. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest