Lux în stilul Brigitte Sfăt! Ce a avut în meniu, la petrecerea după cununia cu Florin Pastramă
Publicat pe 28.05.2019 la 12:35 Actualizat pe 28.05.2019 la 12:43
La petrecerea de după cununia dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, a fost numai distracție și rafinament. Așa cum ne-a obișnuit, proaspăta doamnă Pastramă a avut grijă să aleagă la sprânceană bucatele cu care și-a încântat invitații.
La petrecerea de după cununia dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, a fost numai distracție și rafinament. Așa cum ne-a obișnuit, proaspăta doamnă Pastramă a avut grijă să aleagă la sprânceană bucatele cu care și-a încântat invitații.
Hai să începem cu aperitivele. Cei prezenți la petrecerea de după cununia civilă s-au putut delecta cu o selecție de brânzeturi franțuzești, prosciutto, salam di Parma și mozzarela Fior di Latte, conform informațiilor din presă.
Și felul principal a avut influențe din Italia. Vorbim despre vită Black Angus cu parmigiana di melanzane și cartofi la cuptor.
„Piesa” de excepție a petrecerii a fost tortul, unul spectaculos și supraetajat, care a mers la fix cu șampania și vinul de lux aduse special pentru eveniment.
A.P.