Ce se întâmplă cu Majda, după ce i s-a făcut rău înainte de a intra în direct, la "Agenţia Vip". Vedeta a fost cea care a făcut anunţul

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă cu Majda, după ce i s-a făcut rău înainte de a intra în direct, la "Agenţia Vip". Vedeta a fost cea care a făcut anunţul © Foto: Instagram

Veşti bune pentru fanii "Agenţia Vip". După ce, în urmă cu două seri, telespectatorii Antena Stars au stat cu sufletul la gură, speriaţi fiind de starea de sănătate a Majdei, care nu a putut intra în direct alături de colegul ei, Cristi Brancu, acum, veştile sunt cum nu se poate mai bune.

Frumoasa Majda se simte din ce în ce mai bine şi nu va mai lipsi din faţa telespectatorilor săi fideli. Îndrăgita prezentatoare este un om foarte iubit datorită exploziei de optimism pe care îl împrăştie în jurul său, astfel că Majda a ţinut să le transmită fanilor într-un mesaj pe Instagram veşti despre starea sa de sănătate, pentru a-i linişti. Aşa cum spuneam, veştile sunt foarte bune, iar Majda s-a pus repede pe picioare.

CITESTE SI: Cristi Brancu, fără Majda la "Agenţia Vip". Ce se întâmplă cu frumoasa prezentatoare

"Eu, când nu mai pot, mai pot un pic! Așa mi-am ghidat mintea toată viața, doar că mintea voia, organismul nu prea 😂 și a cedat 🤷🏾‍♀️ Îi mulțumesc Lui Dumnezeu mereu pentru că mă lasă să am oameni care se gândesc la mine, mă susțin și le simt iubirea. Nu știu ce-am făcut să merit asta, dar nici nu mi doresc mai mult de la viață. În anumite situații te trezești la realitate și înveți să-ți așezi altfel lucrurile. Tot ceea ce fac o fac cu multă dragoste, pasiune și respect pentru tot ce mă înconjoară. Mulțumesc din suflet pentru toate zâmbetele care îmi sunt oferite, pentru insistență atunci când e nevoie. Bucură-te de cele mai mici lucruri mai târziu vei realiză că ele sunt, de fapt, cele mai mari. Deseară ne vedem la @agentiavip ❤️ P.s V-am pupat! Merg să fac 12 torturi", este mesajul transmis de Majda pe Instagram.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro