Mama lui Răzvan Ciobanu încă îl simte pe fiul ei: „Oamenii nu mor!”

+3 click pentru
galerie

Mama lui Răzvan Ciobanu încă îl simte pe fiul ei: „Oamenii nu mor!” © Arhivă

Trec lunile de la moartea lui Răzvan Ciobanu, însă rănile nu se închid atât de repede. Părinții creatorului de modă, dar și apropiați care au ținut la el, sunt încă îndurerați de pierderea lui. Chiar recent, mama lui Răzvan Ciobanu a postat un mesaj sfâșietor.

Pentru mama lui Răzvan Ciobanu, fiul ei încă îi trăiește în suflet. Aceasta a postat un mesaj emoționant în care, deopotrivă, își strigă suferința și își exprimă încrederea că fiul ei nu este mort decât fizic.

„OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, a scris mama lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier grav. Incidentul a avut loc pe DJ226, Năvodari-Săcele. Potrivit IPJ Constanța, cauza accidentului a fost neatenția șoferului, care a ieșit de pe carosabil și a condus, cu viteză, pe câmp, până când s-a oprit într-un copac. Creatorul de modă a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul din București.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a stârnit numeroase controverse, date fiind anumite nepotriviri de timp destul de ciudate, dar și felul în care creatorul a fost găsit mort. Era întins pe jos, lângă mașină, după ce a fost proiectat prin geamul de lângă locul șoferului. Subiectul morții sale a fost amplu dezbătut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest