Mesajul Simonei Gherghe pentru Mirela Vaida, noua prezentatoare „Acces Direct”

Mesajul Simonei Gherghe pentru Mirela Vaida, noua prezentatoare „Acces Direct” © Arhivă

Astăzi, a început un nou sezon „Acces Direct”. Ștafeta de moderatoare a ajuns, dim mâinile Simonei Gherghe, care a stat la cârma emisiunii timp de 9 ani, la Mirela Vaida. Cele două au fost mereu în bune relații și au colaborat și în trecut, așa că nu este de mirare că Simona Gherghe i-a urat toate cele bune colegei sale.

Mirela Vaida a avut emoții pentru prima ei zi la cârma emisiunii, așa cum a mărturisit chiar ea, așa că a avut nevoie de încurajări și cuvinte calde, care nu au întârziat să apară.

Mesajul Simonei Gherghe pentru Mirela Vaida

Pe lângă fani, Mirela Vaida a primuit mesaje de încurajare chiar de la Simona Gherghe, care a ales să se retragă, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

„Dragă Mirela, dragii mei colegi, să aveți un sezon excelent! Vă țin pumnii! Baftă!!! ❤️ ”, i-a transmis Simona Gherghe, Mirelei Vaida.

Cum a apărut Mirela Vaida, în prima ei zi

În prima sa zi la cârma emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida a fost o apariție de senzație, așa cum ne-a obișnuit și până acum, de altfel. Îmbrăcată foarte chic, cu o rochiță mini sclipitoare și o jachetă de blugi trendy, a avut multe cuvinte emoționante despre ce așteptări să avem de la noul sezon.

„Vă voi spune că am emoții, că am rămas aceeași, poate vreo 5-6 kilograme în plus. Nu ne-am mai văzut de când aveam vreo doi copii și între timp am făcut trei, însă vă doresc să vă bucurați de familie, de viață și de colegii dumneavoastră, așa cum eu astăzi mă bucur”, a spus Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro