Mesajul emoționant al lui Grigore de la MPFM, după ce Mariana a adus pe lume primul lor copil. ”O privesc în ochi”

+3 click pentru
galerie

Mesajul emoționant al lui Grigore de la MPFM, după ce Mariana a adus pe lume primul lor copil. ”O privesc în ochi” © arhiva

Familia MPFM s-a mărit în urmă cu doar câteva zile, atunci când Grigore și Mariana au devenit părinți pentru prima oară. Aceștia sunt foarte fericiți și abia așteaptă să plece împreună acasă. 

Grigore și Mariana, foști concurenți la MPFM, au devenit părinți pentru prima oara, iar aceștia sunt foarte fericiți. Imediat după ce soția sa a născut, Grigore a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant unde și-a exprimat bucuria de a fi tătic.

Astăzi, la doar câteva zile de când este tatăl unei fetițe, Grigore are impresia că timpul trece foarte greu și abia așteaptă ca Mariana să ajungă acasă împreună cu cea mică. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria Mireasă pentru Fiul Meu, iar relația lor a ajuns la căsătorie, urmând ca după câtiva ani să aducă pe lume și primul copil și să devină părinți. 

”Simt că este o eternitate timpul pe care îl petrec fără soția mea, ea fiind internată la maternitate. Număr orele și minutele până merg la ea in vizită. Îmi place să o privesc în ochi, să o țin de mână și s-o îmbrățișez. Vreau să îi fiu alături în aceste momente. Este mai sensibilă acum și vreau să îi ofer sprijinul meu.
Mai este puțin și vom merge acasă trei. ❤️”
, a scris fostul concurent pe contul său de socializare. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro