Mesajul emoționant și de durere al ”fiicei” lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, după aflarea morții părintelui său spiritual

+3 click pentru
galerie

Mesajul emoționant și de durere al ”fiicei” lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, după aflarea morții părintelui său spiritual © arhiva

Vestea că fostul soțul Ilenei Ciuculete, Cornel Galaș, a murit a venit ca un șoc pentru toți cunoscuții și apropiați acestuia. Fina bărbatului a primit anunțul ca un trăsnet, iar recent a postat pe contul său de socializare un mesaj prin care își exprimă durerea după disperația acestuia. 

Cornel Galeș, cel ce i-a fost alături Ilenei Ciuculete până în ultima clipă de viață, s-a stins ieri într-un tragic accident auto produs în Spania. Bărbatul se mutase acolo, dar din păcate tot acolo și-a găsit și sfârșitul. Vestea că s-a stins din viață a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat și pentru toți cei cărora a reușit să le câștige simpatia prin mariajul pe care l-a avut cu cântăreța de muzică populară, plecată și ea prea devreme dintre noi. Apropiați sunt de asemenea socați, iar fina lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, cea care a fost ca o fiică pentru cei doi, a postat un mesaj emoționant prin care își exprimă durerea în urma pierderii părinetelui său spiritual. 

„Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”.

Vestea tristă că soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, s-a stins din viaţă, a căzut ca un trăsnet, atât pentru cei care îl cunoşteau, dar mai ales pentru apropiaţi. Fina bărbatului, Maria, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi exprimă regretul vizavi de cumplita veste şi îi pare rău că naşii ei nu mai sunt în viaţă, să vadă evoluţia sa muzicală.

„Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”, a scris Maria, pe contul său de socializare.

Tânăra regretă ca nașii ei nu mai sunt pentru a vedea că a reușit în viață, dar prin cumpăna prin care e acum și-a dat seama că viața este scurtă și trebuie trăit la maxim fiecare moment: ”Viața este atât de scurtă… de aceea trebuie sa o apreciăm și să ne bucurăm de fiecare moment, lucru și mai ales de persoanele de lângă noi. Vă mulțumesc că m-ati încurajat și că am reușit să vă fac mândri. Vă iubesc nașii mei. Nu vă voi uita niciodată”, a mai scris fina Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş.

Vestea morții a fost confirmată de iubita lui

Inițial, Viviana, femeia care l-a făcut să zâmbească pe Cornel Galeș după moartea regretatei Ileana Ciuculete, a crezut că este vorba despre o farsă atunci când a aflat că bărbatul a murit. Ulterior, a confirmat vestea și abia și-a găsit puterea de a spune câteva cuvinte, șocul fiind extrem de puternic. 

"Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.", a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro