Mesajul emoţionant transmis de Andrei Ştefănescu pentru familia sa. Cât de frumos a spus

+3 click pentru
galerie

Andrei Ştefănescu, mesaj pentru familie, din India © Foto: Instagram

Andrei Ştefănescu este plecat deja de ceva timp din ţară, iar dorul de familie este imens. Artistul are acasă o iubită superbă şi o minune de băieţel care îi duc dorul şi care aşteaptă cu sufletul la gură ca Moş Crăciun să-l aducă pe Andrei Ştefănescu acasă.

Acelaşi lucru vrea şi el şi, aflat la depărtare de casă, artistul a transmis un mesaj superb pentru cei dragi. Andrei Ştefănescu a vrut ca Antonia şi micuţul lor să ştie că îi poartă mereu în gând şi că sunt cei mai importanţi din viaţa lui. Andrei Ştefănescu a postat şi o fotografie emoţionantă, alături de un mesaj care te lasă fără cuvinte. "Abia aştept să ajung acasă. Dor de ei", a scris Andrei Ştefănescu pe reţelele sociale.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Andrei Ștefanescu, sărbătorit de Liviu Varciu, în India: "Suntem pe lux şi opulenţă"

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Condițiile și cultura celor două țări sunt o mare provocare pentru concurenți, diferențele față de viața lor din capitală fiind uriașe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro