Mesajul emoţionant transmis de Andrei Ştefănescu pentru familia sa. Cât de frumos a spus

+3 click pentru
galerie

Andrei Ştefănescu, mesaj pentru familie, din India © Foto: Instagram

Andrei Ştefănescu este plecat deja de ceva timp din ţară, iar dorul de familie este imens. Artistul are acasă o iubită superbă şi o minune de băieţel care îi duc dorul şi care aşteaptă cu sufletul la gură ca Moş Crăciun să-l aducă pe Andrei Ştefănescu acasă.

Acelaşi lucru vrea şi el şi, aflat la depărtare de casă, artistul a transmis un mesaj superb pentru cei dragi. Andrei Ştefănescu a vrut ca Antonia şi micuţul lor să ştie că îi poartă mereu în gând şi că sunt cei mai importanţi din viaţa lui. Andrei Ştefănescu a postat şi o fotografie emoţionantă, alături de un mesaj care te lasă fără cuvinte. "Abia aştept să ajung acasă. Dor de ei", a scris Andrei Ştefănescu pe reţelele sociale.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Andrei Ștefanescu, sărbătorit de Liviu Varciu, în India: "Suntem pe lux şi opulenţă"

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Condițiile și cultura celor două țări sunt o mare provocare pentru concurenți, diferențele față de viața lor din capitală fiind uriașe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest