Mesajul lui Fernando de la Caransebeş pentru Mihai Bendeac. Ce i-a transmis actorului care l-a făcut celebru

+3 click pentru
galerie

Mesajul lui Fernando de la Caransebeş pentru Mihai Bendeac. Ce i-a transmis actorului care l-a făcut celebru © Instagram / Facebook

Fernando de la Caransebeş a devenit cunoscut de o ţară întreagă, după ce Mihai Bendeac l-a făcut celebrul în emisiunea sa. Îndrăgitul actor l-a interpretat magistral, astfel că toată lumea a ajuns să ştie cine este Fernando de la Caransebeş.

Invitat la Agenţia Vip de la Antena Stars, Fernando de la Caransebeş a fost întrebat ce părere are despre faptul că Mihai Bendeac l-a interpretat. Fernando de la Caransebeş a spus foarte sigur pe el că nu a fost deranjat de acest lucru, lăsând să se înţeleagă că nu i-a păsat deloc de faptul că celebrul actor s-a amuzat pe seama sa. "Nu am avut o problemă cu asta", a spus Fernando de la Caransebeş la Antena Stars.

Deşi în urmă cu câţiva ani era foarte cunoscut în industria muzicală, ei bine, de ceva timp Fernando de la Caransebeş a dispărut din lumina reflectoarelor şi a ales să se pocăiască.

Fernando de la Caransebeş şi-a îndreptat viaţa, după ce spune că a ajuns pe lumea cealaltă. Artistul, care a renunţat la manele în favoarea muzicii bisericeşti, a povestit că a făcut preinfarct şi şi-a văzut sufletul ieşit din corp. Fernando de la Caransebeş a spus că a ajuns pe lumea cealaltă, însă pentru că Dumnzeu a văzut că îi pare rău pentru păcatele sale, i-a mai dat o şansă, tocmai de aceea el a luat calea bisericii, s-a pocăit şi a renunţat la viaţa pe care o avea înainte.

"Acum doi ani beam suc amestecat cu nes şi am simţit un junghi în inimă, nu m-am dus la medic, dar mă durea rău. După un timp, am simţit că îmi amorţeşte inima, am făcut un preinfarct. M-am trezit, m-am văzut ieşit din corp. Mi-am dat seama că am murit. Am încercat să intru în corp, dar nu am mai putut. A fost real, nu am visat. Apoi mi s-au arătat nişte păcate", a spus Fernando de la Caransebeş la "Acces Direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro