Mesajul lui Marian Godină, despre cei care nu respectă izolarea: „Ce treabă urgentă aveau la ora aia...habar nu am”

Mesajul lui Marian Godină, despre cei care nu respectă izolarea © Arhiva

Marian Godină este una dintre vocile care mereu are câte ceva de spus, mai ales atunci când o situație ce are loc în țara noastră are efecte negative asupra populație.

Acum când România se luptă cu tot ce are pentru a combate coronavirusul și când sute de oameni au ajuns pe mâna medicilor, fiind infectați cu noua tulpină Covid-19, Godină nu a reacționat deloc pe această temă.

Îndemnul tuturor persoanelor publice este de a sta cât se poate de mult acasă pentru a stopa răspândirea virusului și pentru ca această perioadă să ia sfârșit cât mai repede. Printre cei care și-au îndemnat urmăritorii să facă acest lucru nu s-a numărat și Marian Godină.

Însă, luat la rost de prieteni pentru că nu le sugerează și ei oamenilor să stea în casa, omul legii a avut o primă reacție pe pagina sa de Facebook. Reacție ce a culminant și cu ceea ce a putut vedea polițiștul în dimineața zilei de joi, în Brașov.

Intrigat peste măsură de ceea ce a văzut, Godină a imortalizat momentul, iar apoi a urcat imaginea pe contul său de Facebook. Acolo unde a ținut să își și spună părerea despre românii care se abat de la reguli, deși ne aflăm în stare de urgență.

Marian Godină se afla în centrul Brașovului când nu mare i-a fost mirarea să vadă un autobuz plin cu oameni, la ora 7 jumătatea dimineața. Acesta a punctat prin mesajul său inconștiența de care dau dovadă unii oameni.

"Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă.
Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți.

Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia...habar nu am", a scris Marian Godină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro