Metoda inedită a lui Tristan Tate, de a agăța femeile! A pus ochii pe o bombă sexy de la noi

+4 click pentru
galerie

Tristan Tate © Instagram

Știm cu toții că lui Tristan Tate îi plac femeile frumoase, așa că nu trece zi în care să nu se gândească să mai pună mâna pe vreuna. Așa se face că fostul amorez al Biancăi Drăgușanu are o metodă inedită de a avea „lipici” la femei!

Tristan Tate este un „playboy” al Bucureștiului, așa cum s-a autointitulat, de foarte multe ori. Cu toate acestea, relația cu Bianca Dăgușanu nu a durat decât o vară, dar se pare că milionarul american nu duce deloc lipsă de imaginație pentru a face o nouă cucerire. Așa se face că Tristan Tate se arată a fi extrem de dornic să ajute femeile care se află într-un impas sau altul. Ținta de azi a fost chiar focoasa Denisa Botcari, care a trecut prin patul lui Mihai Costea, Adrian Cristea şi Irinel Columbeanu şi a fost acuzată că, înainte de a deveni celebră, îşi vindea trupul clienţilor înstăriţi din Marea Britanie.

Frumoasa blondă și-a întrebat admiratorii și prietenii de pe Facebook dacă o pot ajuta cu ceva, în Istanbul. Tristan Tate a fost primul care i-a comentat la postare și s-a dovedit a fi un adevărat gentleman, căci a găsit imediat soluție pentru problema Denisei Botcari, care se pare că nu era deloc atât de gravă. „Am oameni acolo, depinde de ce ai nevoie” a fost răspnsul rapid al fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. După ce Denisa i-a explicat cum stă treaba, i-a și făcut o invitație destul de incitantă lui Tristan Tate, spunându-i că îi oferă o băutură.

Să se nască, oare, o nouă idilă în showbizul românesc? Rămâneți pe www.spynews.ro pentru a afla totul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro