Surpriză pentru fani! O prezentatoare TV de la Antena 1 revine pe sticlă, după cinci luni de când a născut

+3 click pentru
galerie

Surpriză pentru fani! O prezentatoare TV de la Antena 1 revine pe sticlă, după cinci luni de când a născut © Facebook

Surpriză pentru fanii unei cunoscute prezentatoare de la Antena 1. După aproape cinci luni de când a devenit mamă, aceasta se întoarce la pupitrul ştirilor.

Mihaela Călin revine la Observator. Vedeta a devenit mamă de băiat în luna iulie a acestui an, iar acum se pregăteşte să îşi reia activitatea. Pe reţelele de socializare, prezentatoarea TV a anunţat că va putea fi urmărită din nou începând din luna noiembrie. 

"Cele 5 luni de pauza de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie inseamna pentru mine reintalnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16! 🥁⏰⏳🎉🌟", a scris Mihaela Călin. 

La începutul lunii octombrie, fiul Mihaelei Călin a fost botezat. Micuţul Petru a avut parte de o petrecere pe cinste. Naşii au fost Andreea Berecleanu şi soţul ei.

"Ce binecuvântare e un botez! Acum un an jumătate, la nunta colegei şi prietenei mele Mihaela Călin cu Daniel Sava, soţul meu le dorea un copil. Aşa a răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist. Urarea s-a înfăptuit şi astăzi l-am creştinat pe Petru. Unul dintre cei mai cuminţi copii pe care i-am văzut în viaţa mea. Să ne trăiască!❤️🙏🏻", a transmis Andreea Berecleanu. 

În aceeaşi zi şi Mihaela Călin a scris un mesaj emoţionant. Prezentatoarea TV trece pentru prima dată prin astfel de stări şi se bucură din plin de perioada de creştere a micuţului ei, Petru. "Ce mai frumoasă zi! 💚 Băieţelul nostru a primit nume şi doi oameni minunaţi care îi sunt acum părinţi spirituali. Mulţumim Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan ♥️
Ştiu că Petru este de acum în gândul unor oameni buni şi că avea avea mereu în viaţă, la bine şi la greu, sfatul şi ocrotirea voastră. Inima mea de mamă este mai linistită ştiind aceste lucruri. 🙏🏻"
, a transmis Mihaela Călin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro