Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, apel disperat, la Acces Direct: "Îl poate salva miracolul lui Dumnezeu"

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, aepl disperat, la Acces Direct: "Îl poate salva miracolul lui Dumnezeu" © captura video

Toţi s-au rugat şi au închinat şi acum o rugăciune pentru artistul care le-a adus în suflet... o lume minunată, dragostea de copii şi... de frumos: Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu luptă acum pentru viaţă. Soţia ar fi fost cea care şi-ar fi dat seama că îndrăgitul artist nu mai respira. Ar fi sunat la 112, iar un echipaj a ajuns de urgenţă acasă la el. Mihai Constantinescu ar fi fost resuscitat vreme de 20 de minute, iar mai apoi dus de urgenţă la spital.

Mihaela, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a avut o intervenție telefonică la Acces Direct, în care a rugat pe toată lumea să se roage pentru artist. 

"Mihai traversează un moment extrem de dificil. Aș dori ca prin intermediul dumneavoastră să adresez o rugăminte pentru oamenii care îl apreciază să se roage pentru el. Pe Mihai îl poate salva miracolul lui Dumnezeu. Medicii, pentru moment, sunt destul de reținuți, trebuie să mai așteptăm, este o chestiune de ore sau de zile ca să se poată da un verdict final. Rugăciunile colective sunt foarte puternice, iubirea ajută. A primit enorm de multe mesaje și eu cred în miracolele lui Dumnezeu.", a declarat Mihaela Constantinescu, la Acces Direct. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro