VIDEO / Mihaela Moise, răpusă de durere după ce i-a murit bunica: "N-am putut să merg la înmormântare"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Moise © captura video

Cu un ochi râde cu altul plânge! Meme a născut mai devreme cu o lună și se bucură din plin de prințesa ei, dar o veste cruntă i-a lovit întreaga familie.

Bunica ei s-a stins din viață chiar înainte de sărbători. "Mi-a murit și bunica acum două zile, mama mamei mele. Dumnezeu să o odihnească. A avut nouă copii și 25 de nepoți. Ne-a crescut pe toți. N-am putut să merg la înmormântare că a trebuit să stau cu asta mică.",  a spus Mihaela Moise, la Răi Da Buni. 

"Mihaela Moise a povestit și momentul în care a adus-o pe lume pe micuța Katia.  "Am avut zece ore de travaliu cu muzică, moașele dansau cu mine. După o oră jumate de chin maxim, aproape de leșin, m-au băgat în cezariană. N-am timp să am depresie, dar emoția unui copil este atât de mare că nu o poți gestiona. Fiind super obosită după sarcină, plus travaliul și somn puțin. Hormonal totul se schimbă, am plâns trei zile. N-am avut și eu o zi în care să stau cu copilul meu în pat. N-am avut deloc. Sunt bucuroasă că am activitate.", a mai spus Mihaela Moise.  

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro