Mihaela Rădulescu a plecat de la "Românii au talent": "Pentru voi fac o reverență"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu a plecat de la "Românii au talent" © Facebook

Mihaela Rădulescu a renunțat la poziția de jurat de la emisiunea "Românii au talent", în urma unei decizii care îi aparține și a anunțat totul pe o rețea de socializare. 

Vedeta a postat pe Facebook un mesaj în care și-a anunțat plecarea de la postul tv unde ocupa rolul de jurat, în cadrul emisiunii "Românii au talent", și în care mulțumește pentru clipele pe care le-a petrecut în fața telespectatorilor.

"Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Românii au talent", strict din motive personale. Mi-am anunțat acum o săptămână colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverență. Și nu mă plec în fața voastra doar fizic, ci și cu inima mea toată, care vă îmbrățișează și vă aplaudă!", a scris Mihaela Rădulescu, pe Facebook.

Mihaela Rădulescu nu mai ocupă poziția de jurat la "Românii au talent" din această toamnă, însă vedeta nu a făcut nici un anunț cu privire la planurile sale pentru viitor. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro