Mihaela Rădulescu a răbufnit, după ce o fană i-a cerut bani: „Nu e nimeni atât de prost încât să creadă”

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu © Instagram

Episod neplăcut pe pagina de Instagram a Mihaelei Rădulescu. O utilizatoare, care a informat-o pe vedetă de un „mesaj urgent” ce o aștepta în privat, a scos-o din pepeni pe Mihaela Rădulescu.

„Bună ziua. V-am transmis un mesaj în privat pe Instagram. Rog din suflet să răspundeți. Mulțumesc mult. Este foarte urgent”. Cam așa arată mesajul lăsat de o internaută pe pagina vedetei.

O fi fost mesajul în privat, dar Mihaela Rădulescu a preferat să își facă frustrarea publică. Vedeta i-a cerut utilizatoarei „să nu mai ceară bani” și chiar a sugerat că nimeni „nu este atât de prost” încât să-i creadă povestea, oricare ar fi fost ea.

„Vă rog pentru ultima dată să vă opriți sau vă blochez. Nu mai cereți bani pe rețele sociale, nu e nimeni atât de prost încât să creadă tot ce povestesc cei ca dumneavoastră. Îmi pare rău, dar nici eu și nici vreo altă persoană publică nu suntem soluția de care aveți nevoie”, i-a răspuns Mihaela Rădulescu.

Utilizatoarea i-a răspuns, tot în public.

„V-am transmis mesaj și pe site-ul dumneavoastră... Nu păcălesc pe nimeni... Chiar am foarte mare nevoie... Mulțumesc”, a mai scris utilizatoarea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest