Mihaela Rădulescu, campanie dură în mediul online! Artista previne pe toată lumea de infectarea cu corornavirus. "Să nu ne mai pupăm când ne vedem"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu, campanie dură în mediul online! Artista previne pe toată lumea de infectarea cu corornavirus. "Să nu ne mai pupăm când ne vedem" © Instagram

Bilanţul negru al deceselor creşte considerabil de la o zi la alta, iar oamenii sunt din ce în ce mai speriaţi. Nici vedetele noastre nu se lasă mai prejos, Mihaela Rădulescu fiind cea care a pornit o campanie pentru a preveni infectarea cu coronavirus, în mediul online! Ce le-a transmis vedeta internauţilor? 

Virusul ucigaş din China a reuşit să bage spaimă în toată lumea, numărul persoanelor infectate crescând pe zi ce trece. Majoritatea vedetelor de la noi din ţară şi-au exprimat părerea despre coronavirus, dar şi despre cum să previi o posibilă infectare. La fel a făcut şi Mihaela Rădulescu, printr-o campanie pornită în mediul online. 

Fosta prezentatoare tv îndeamnă populaţia să se spele pe mâini mai des decât o face de obicei şi să dezinfecteze toate lucrurile din jurul lor, înainte de a le atinge. Totodată, bruneta este de părere că nu ar mai trebui să ne pupăm între noi când ne vedem şi nici să ne dăm mâna, chit că e sub forma unui salut. 

"În loc de panică, zic să facem ce putem. Spălam mâinile, dezinfectăm tot ce atingem… De 10 ori pe zi. Și propun să dăruim alcool sanitar, dezinfectante, pe lângă mărtișoare, tura asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mână nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutam sau să tușim în batistă, în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână)”, susţine ea. 

De asemenea, Mihaela speră că în acest fel ne vom civiliza şi vom învăţa ce înseamnă corectitudinea, dar şi cum să ne îngrijim corect. 

”Putem chiar să profităm de situație și să învățam o dată pentru totdeauna cum se stă civilizat la o coadă , la o distanță de cam 1 m, fără să suflam în ceafă nimănui, fără să atingem pe nimeni, așa… ca „afara“. Iar cel mai sănătos e să nu ne mai panicăm mai mult decât ne îngrijim PE BUNE de sănătatea personală, în general. Igiena nu costă, doar se învață și e cea mai bună metodă de prevenție, de când s-a inventat săpunul:). #washyourhands #soap and #hope #coronavírus”, a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro