Mihaela Rădulescu, înglodată în datorii uriaşe. Afacerea vedetei i-a dat doar bătăi de cap

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu, probleme în afaceri © Foto: Instagram

Una dintre cele mai mari dorinţe ale Mihaelei Rădulescu a fost aceea să aibă propria afacere, iar aceasta să fie destinată copiilor. Zis şi făcut. Vedeta s-a pus pe treabă şi şi-a deschis afacerea mult dorită, însă lucrurile nu au stat deloc aşa cum şi-a dorit.

Mihaela Rădulescu are doar bătăi de cap în ultima perioadă cu afacerea pe care şi-a deschis-o. Rezultatele financiare nu arată deloc bine pentru focoasa brunetă. Astfel, în ultimii ani afacerea a dus la pierderi de 1,5 milioane de euro. Din 2009 şi până în 2017 firma Mihaelei Rădulescu a avut doar pierderi, vedeta având doar de suferit de pe urma dorinţei sale de a avea propriul magazin.

Mihaela Rădulescu nu a obţinut niciun profit în niciun an, fiecare an însemnând doar pierderi pentru aceasta, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanţe, potrivit "Star Matinal" de la Antena Stars. Aşadar, chiar dacă Mihaela Rădulescu îşi foloseşte imaginea pentru diferite proiecte, iată că pentru propria afacere această strategie nu a mers, iar afacerea vedetei a intrat în plan secund în viaţa sa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro