Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. Vedeta i-a criticat dur, dar frumos, pe cei care comentează viața altora: ”Câtă energie consumăm judecând” / FOTO

+2 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată © Arhiva

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, dar și una extrem de vocală. Vedeta nu s-a ascuns niciodată după deget și a spus mereu ce are pe suflet, așa cum a făcut și de această dată. 

Mihaela Rădulescu se află și ea în izolare, petrecând timp cu familia, făcând lucrurie pentru ea, ori relaxandu-se pe canapea, privind serialul preferat. 

După toată această perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor și doar în sânul familiei sale, diva a analizat foarte bine situația și oamenii din jurul ei și a ajuns la o concluzie extrem de clară. 

Diva de la Monaco și-a spus părerea pe Instagram, acolo unde lângă o fotografie care îi vizează pe cei care nu își văd doar de viața lor, și-a spus părerea despre această categorie de oameni, dar le-a dat și un sfat celor care o urmăresc, pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită. 

”Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea ...pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora... Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac.

Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși...și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brandușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă... Ba chiar și o mulțime de oameni singuri...sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt..., dar ar vrea...și nu se poate.. Avem de toate... și mai bune și mai rele..., vorba cântecului. Și noroi..și stele...”, a fost mesajul transmis de Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram, acolo nu doar fanii i-au apreciat gândurile, ci și fosta sa colegă de breaslă, Andreea Raicu. 

”❤️❤️❤️”, a fost comentariul lăsat de Andreea Raicu, la fotografia Mihaelei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro