Mihaela Rădulescu, umilință totală pentru bărbatul cu care a făcut prima dată amor: „Stângaci și complexat, să mă scuze!”

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu, umilință totală pentru bărbatul cu care a făcut prima dată amor: „Stângaci și complexat, să mă scuze!” © Instagram.com

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy femei de la noi și nu este de mirare că toți bărbații o doresc. Trecută de prima tinerețe, vedeta încă reușește să atragă toate privirile și știe exact ce trebuie să facă, pentru a fi tot timpul în centrul atenției. 

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a bifat mai multe relații care au eșuat, înainte de a se îndrăgosti de Felix Baumgartner, alături de care trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste. Și, pentru că toată lumea este curioasă când anume a renunțat Mihaela Rădulescu la virginitate și a devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului, avem răspuns și la asta!

Ei bine, cât să fie, cât să fie? Vă spunem noi! Mihaela Rădulescu a declarat pentru o publicație din România că și-a început viața amoroasă la vârsta de 17 ani. Cu toate acestea, vedeta susține că experiența nu a fost deloc una plăcută și, mai mult de atât, a avut parte de un partener care nu a satisfăcut-o așa cum se gândea ea că se va întâmpla. Norocul ei, că a fost mai pricepută, căci din spusele vedetei, și partenerul de sex de la vremea respectivă era tot..începător!

 „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango. 

Mihaela Rădulescu și-a umilit primul partener sexual

Lipsită de inhibiții și mereu o femeie care a știut să pună punctul pe „i”, Mihaela Rădulescu nu s-a sfiit să-i dea umilință maximă primului bărbat cu care a făcut sex. Focoasa șatenă a mărturisit că acesta era începător și nu se pricepea mai deloc. 

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)” a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru publicația menționată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro