Mihai Albu acuză că fosta soție îi spune fiicei că moare dacă îl vizitează: „Am încercat să îi explic că nu e niciun pericol”

Mihai Albu acuză că fosta soție îi spune fiicei că moare dacă îl vizitează: „Am încercat să îi explic că nu e niciun pericol” © Arhivă

Continuă războiul dintre Mihai Albu și fosta soție! Ceea ce a pornit în urmă cu două luni ia amploare acum, în plină pandemie, iar cei doi fac un schimb de replici acide prin presă și pe rețelele de socializare.

„Miza” acestui scandal este chiar fiica lui Mihai și a Iuliei Albu, Mika. Designerul de pantofi acuză faptul că fosta soție i-a interzis să o mai vadă pe fata lor, pe motiv că acesta ar putea să o infecteze cu coronavirus.

Mihai Albu acuză că Iulia o minte pe fiica lor

În cea mai recentă intervenție publică a sa, Mihai Albu a lansat o acuzație gravă, și anume faptul că fosta soție i-ar fi spus Mikăi că el este bolnav și că „moare dacă vine la el”.

„Sunt un părinte care nu și-a văzut copilul timp de două luni. Nu mi s-a întâmplat vreodată în viața mea să nu îmi văd copilul două luni. Cel mai rău îmi pare și sunt foarte supărat pe lucrul acesta. Fosta soție, mama fetei, ar fi trebuit să îi explice copilului că nu este nicio problemă dacă vine la mine. În niciun caz să îi spună că eu sunt bolnav, că dacă vine la mine moare”, a spus Mihai Albu, la Antena Stars.

Creatorul spune că degeaba a încercat să-i explice Iuliei că nu există niciun pericol și invocă drept „scut” hotărârea judecătorească din urma divorțului.

„Eu am tot încercat să îi explic fostei soții că mi-am luat toate măsurile, că nu e niciun pericol. Eu știu atât. Dacă îmi respect toate punctele din hotărârea judecătorească, toate reproșurile sunt pe lângă subiect”, a mai spus Mihai Albu.

Cum se apără Iulia Albu

Iulia Albu susține, însă, că fostul ei soț doar încearcă să își facă imagine folosindu-se de fiica lor și spune că nu face nimic decât să o apere. Mai mult, spune și că Mihai Albu nici măcar nu vrea să-și viziteze fiica.

„Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg”, a scris Iulia Albu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro