Mihai Albu sărbătorește că și-a revăzut fiica, Iulia tună și fulgeră: „Nu este o amenințare, este o promisiune”

Mihai Albu sărbătorește că și-a revăzut fiica, Iulia tună și fulgeră © Instagram

În timp ce Mihai Albu sărbătorește faptul că a reușit să își vadă fiica, după ce a făcut turul publicațiilor de presă pentru a se plânge de faptul că avea interzis la acest lucru, fosta soție face amenințări dure. Iulia Albu a reacționat după ce creatorul a transmis mai multe mesaje lacrimogene și a avut de transmis niște lucruri care taie în carne vie.

În plină pandemie, un plin scandal. Iulia Albu și Mihai Albu sunt din nou la cuțite, după ce designerul de pantofi a lansat în spațiul public ideea că fosta soție nu îl lasă să o vadă pe fiica pe care o au împreună.

Iulia Albu, reacție acidă

Tranșantă ca întotdeauna, Iulia Albu a rupt ieri tăcerea, doar ca mai târziu să revină cu un mesaj și mai dur. Creatoarea spune că fostul ei soț nu înțelege exact ce înseamnă să fii persoană publică și acuză faptul că se folosește de fata lor, Mika, pentru a apărea în presă.

„A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rând, VOCE. Voi lupta ca o leoaică pentru drepturile copilului meu și nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a apărea în presă. Și aceasta nu este o amenințare, Este O PROMISIUNE”, a scris Iulia Albu, pe Instagram. 

Iulia Albu a mai scris că refuză să o lase pe fiica ei să fie târâtă într-un circ mediatic și și-a amenințat fostul soț că, prin lucrurile pe care le spune în mediul online, nu face decât să se îngroape singur.

„Copilul meu nu are de ce să fie târât în circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu nu este o jucărie menită să satisfacă orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu mai încerca să găsești validare pe Facebook. Nimeni nu te mai crede. Nu faci decât să te îngropi singur. Și te asigur că acel loc va fi rece și vei fi singur”, a încheiat Iulia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro