Mihai Bendeac, cadou extravagant pentru Delia. N-o să-ți vină să crezi pe ce a cheltuit actorul o sumă colosală FOTO

+2 click pentru
galerie

Mihai Bendeac, cadou extravagant pentru Delia © Arhiva

Pe 7 februarie a fost ziua de naștere a Deliei. Celebra artistă a pimit mii de mesaje, dar și o mulțime de cadouri care mai de care mai extravagante, exact ca stilul vestimentar al artistei. 

Însă, dintre toate cadourile primite de Delia, poate unul dintre cel mai scump a fost cel primit în dar de la bunul ei prieten Mihai Bendeac.

Pentru că îi leagă o prietenie extrem de strânsă, Bendeac nu s-a uitat la bani și pentru a o da pe spate pe Delia a scos din buzunar o sumă frumușică de bani.

Actorul, foarte îndatorat Deliei la capitoluri cadouri, după cum chiar ei doi au calculat, și-a surprins prietena cu o geantă de lux care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de dolari.

Deși nu de puține ori au fost momentele în care actorul își ironiza colega de emisiune pentru faptul că are accesorii mult prea scumpe, iată că, acum, chiar el i-a întregit Deliei colecția de genți exclusiviste.

Odată cu oferirea cadoului, Mihai Bendeac i-a făcut Deliei și o urare sinceră și emoționantă.

"Ești sora mea, ești prietena mea și te iubesc", i-a spus Mihai Bendeac după ce i-a oferit surpriza.

Momentul în care Delia își primește cadoul a fost imortalizat chiar de actor și urcat mai apoi pe pagina sa de Instagram. Astfel, dovada lui Mihai Bendeac de iubire față da buna lui prietenă a fost făcută în văzul tuturor celor îi urmăresc pe canalele de socializare. 

Delia, mesaj emoționant de la mama sa 

Gina Matache a realizat un colaj cu poze de când Delia era mică şi l-a împărtăşit cu fanii săi, alături de un mesaj extrem de emoţionant.

''La mulţi ani, copil bălai! Delia, să nu laşi timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubeşti şi să ajungi la anii, la care să faci acelaşi filmuleţ pentru copilul vostru'', a scris Gina Matache pe Facebook.

Vedeta a fost copleșită de gestul mamei și nu a uitat să îi mulțumească public, dar și să îi transmită că o iubește necondiționat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro