Mihai Bendeac, incendiu de proporții, în bloc. Cum a reacționat când a simțit miros de fum

Mihai Bendeac, incendiu de proporții, în bloc. Cum a reacționat când a simțit miros de fum © Instagram

Mihai Bendeac a tras o sperietură soră cu moartea când a luat parte la un incendiu de proporţii. Focul a izbucnit la un apartament din blocul în care el locuieşte, iar fumul a ajuns peste tot, inclusiv în camerele lui. 

Pompierii au fost chemaţi din cauza fumului care a ajuns rapid peste tot în bloc. Pentru că nu se ştia în care apartament au izbucnit flăcările aceştia au spart mai multe uşi. Mihai Bendeac a privit totul speriat şi neputincios. Când a ajuns în casa sa şi-a dat seama că este plin de fum şi trebuie să aerisească imediat. 

După ceva timp, pompierii au găsit apartamentul de unde ieşea fumul. Potrivit spuselor lui Mihai Bendeac, totul s-a întâmplat din cauza unei tigăi uitate pe aragaz. 

"Băi, m-am speriat absolut ingrozitor, la mine în casă e un fum absolut înspăimântator care iese pe la aerisire. Stai să aerisesc. Între timp am aflat că a luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei lăsată pe aragaz. Şi nu înţeleg de unde iese, am iesit pe holul blocului... alarme, au venit pompierii. Deci e o senzaţie sinistră. Mai multe uşi se sparg, nu au aflat de unde iese", spune Mihai Bendeac. 

Depresia, o problemă despre care Mihai Bendeac a vorbit pe larg

Mihai Bendeac a vorbit de nenumărate ori despre depresia cu care s-a confruntat ani de zile. Flick, prieten foarte bun cu actorul, a declarat în cadrul unui interviu ce consideră el că este de ajutor pentru oamenii care se confruntă cu această problemă.

"Mă duc de la 7 la 10 la radio de zece ani deja. Lucrurile pe care le fac între radiouri sunt diferite. Când eram contabil aveam un colectiv cu care am trăit doi ani de zile. Aici dimineața am un colectiv seara, altul dimineața, la Antena când mă duc să scriu scenarii cu Bendeac am alt colectiv. Chestia asta mă ajută să nu intru în rutină, apropo de depresie, eu consider că depresia, într-adevăr nu o poți controla, dar are un factor determinant. Nu cred că am avut motive să am depresie, viața mea a evoluat corect, drăguț, probabil dacă evolua invers nu era bine. La nivel personal, ai o depresie dacă te desparți de cineva și erați legați la modul căsătoriți. Eu m-am despărțit, m-am împăcat, ca orice om. Am prieteni depresivi, Bendeac e unul dintre ei. Am început să îi înțeleg, nu e bine să judeci, până nu cunoști omul respectiv", a declarat Flick, în exclusivitate la Star Matinal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro