Mihai Bendeac, secretele unei relaţii perfecte: "Dacă te-ai ţinut după ea..." / VIDEO

Mihai Bendeac, secretele unei relaţii perfecte © Captura video

Actorul Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz şi pare că nici nu are gând de însurătoare.

De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia să iubească femeie superbe şi nu mai este un secret pentru nimeni că şi ele l-au iubit. Acum Bendeac a ţinut să le ofere câteva sfaturi bărbaţilor pentru o relaţie corectă.

"Cantitatea de putere pe care o are o femeie în relaţie cu tine este direct proproţională cu cantitatea de energie pe care tu ai alocat-o pentru a avea acea femeie. În momentul în care tu vei intra într-o relaţie cu ea, femeia va avea o cantitate mai mare de putere pentru că te-ai ţinut după ea. Lucrul care o atrage cel mai mult pe o femeie  este demnitatea", a spus Mihai Bendeac.

După aşa dezvăluiri, nu ştim câte domnişoare o să îi mai treacă pragul actorului.

Vedeta spune că nu s-a îndrăgostit de multe ori, iar atunci când a făcut-o, a reacţionat imediat.

"Atunci când am simţit că m-am îndrăgostit foarte, foarte tare, m-am închis repede în casă, am încheiat orice legătură cu ea şi apoi mi-am revenit. Şi asta pentru că nu îmi permit să mă îndrăgostesc", a spus Mihai Bendeac.

Independent, sigur pe el şi extrem de direct, Mihai Bendeac a recunoscut că este omul momentului şi nu se sfieşte să acţioneze în consecinţă. Acotului îi plac femeile independete, alături de care să nu se plictisească, să nu se plafoneze şi să fie suficient de inteligentă pentru a ţine o relaţie.

"Să fie obedientă şi eu să nu fiu, iar ea să aprecieze că deşi ea este genetic structurată să fie obedientă, are pe cineva care nu o supune la această chestie", a mai spus actorul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro