UPDATE. Mihai Bendeac și familia lui, infectați cu coronavirus? Actorul a mărturisit totul la iUmor

Mihai Bendeac și familia lui, infectați cu coronavirus. Actorul a mărturisit totul la iUmor © arhivă

Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire șocantă în cadrul ediției de sâmbătă, 16 mai, a emisiunii iUmor. Actorul a avut simptomele specifice noului coronavirus, după ce a fost la înmormântarea bunicului său.

UPDATE. Duminică seară, prin intermediul unui vlog postat pe canalul său de Youtube, Mihai Bendeac a povestit tot ce nu s-a auzit sâmbătă seară, la iUmor. Actorul a precizat că nu s-a testat pentru Covid-19, deși a avut simptomele specifice. E posibil să fi avut, e posibil să nu fi avut.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv... Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Am vorbit despre treaba asta pentru că... Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă... Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat ulterior Mihai Bendeac. 

Știre inițială

În cadrul ediției speciale „iUmor: Povești din carantină”, Mihai Bendeac a mărturisit că atât el cât și familia lui au avut simptomele specifice noului coronavirus. Totuși, Mihai Bendeac nu e sigur ca a fost infectat cu Covid-19, ci e doar o presupunere bazată pe simptome. 

„Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”, aceasta a fost întrebarea lui Mihai Bendeac. Actorul și-a lăsat colegii cu gura căscată! 

„Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”, a mărturisit Mihai Bendeac, înainte de a preciza că a avut toate simptomele.

La scurt timp după ce virusul SARS-CoV-2 a ajuns în România, bunicul actorului a încetat din viață. La câteva zile de la înmormântare, familia lui Mihai Bendeac a aflat că mai multe persoane care se aflau la funerarii au fost depistate cu coronavirus. 

„A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

În timp ce fratele său a avut simptome ușoare, Mihai și părinții săi nu avut atât de mult noroc! 

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”, a mai declarat Mihai Bendeac. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro