Când a aflat Mihai Bendeac că va deveni tată: "Nu are nicio relevanță pentru mine dacă mă credeți sau nu"

+3 click pentru
galerie

Când a aflat Mihai Bendeac că va deveni tată: "Nu are nicio relevanță pentru mine dacă mă credeți sau nu mă credeți" © Instagram

Mihai Bendeac a dezvăluit în cadrul primei ediții iUmor, din sezonul șase, când a aflat că va deveni tată. Iată că visul i s-a îndeplini, iar în curând, cunoscutul actor va avea un copil.

Mihai Bendeac a spus la filmări că aflase în urmă cu două săptămâni că va deveni tată, semn că deja femeia din viața cunoscutului actor este însărcinată în câteva săptămâni, fiind în primul trimestru. 

"Acum două săptămâni (n.r. a aflat că va avea un copil). Vrei să fac eforturi să vă conving? (...) Nu are nicio relevanță pentru mine dacă mă credeți sau nu mă credeți", a spus Mihai Bendeac. 

"Nici el nu realizează foarte tare hestia asta. Mihai Bendeac va avea un copil! E foarte speriat. A încercat să facă evenimentul asta mare din viața lui unul mic, dar nu i-a ieșit", a reacționat Delia. 

Premiera noului sezon iUmor

Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând din această seară, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro