Mihai Bobonete, la un pas de moarte, în Grecia. A fost surprins de furtuna care a ucis doi români

+3 click pentru
galerie

Mihai Bobonete a fost la un pas de moarte, în Grecia. A fost surprins de furtuna care a ucis doi români © Facebook

Îndrăgitul actor Mihai Bobonete a fost la un pas de moarte în Grecia, acolo unde, noaptea trecută, s-au dezlănțuit furtuni devastatoare, care au curmat șase vieți. Printre victime sunt și doi români.

Mihai Bobonete a povestit, pe rețelele de socializare, că a trecut prin momente de coșmar, atunci când el și familia au fost pur și simplu aproape luați pe sus de vijelia puternică.

„Ce să vă mai spun?

Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când înpreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi.

Aici în Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia și să vedem ce se aude ca un șuierat așa... În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plajă nici nu zici că a fost...

Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce.

Continuăm...”, a scris Mihai Bobonete.

Doi români au murit, în furtunile din Grecia

O furtună devastatoare a avut loc, miercuri spre joi noaptea, în staţiunea Halkidiki din Grecia. Cei doi români şi-au găsit sfârşitul după ce au fost loviţi de un acoperiş care s-a desprins de pe un restaurant, potrivit Reuters.

Şase persoane şi-au pierdut viaţa în urma fenomenelor meteo devastatoare care au avut loc în Grecia, iar peste 100 de oameni au fost răniţi.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest