Detalii sfâşietoare din viaţa lui Mihai Constantinescu! A fost dat afară din casă de două ori

Detalii sfâşietoare din viaţa lui Mihai Constantinescu! A fost dat afară din casă două ori © arhivă

Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă după o luptă cruntă cu boala. Ani de zile s-a confruntat cu problemele de sănătate la inimă, a şi suferit o operaţie pe cord deschis, iar ultimele luni şi le-a petrecut pe patul de spital, în comă. Viaţa lui a fost grea încă din copilărie, când puţini îi ştiau necazurile. 

Într-un interviu, Mihai Constantinescu a povestit drama sa din copilărie, atunci când a fost dat afară din casă de două ori. Artistul spunea că nu ar mai vrea să retrăiască vreodată acele momente care l-au afectat atât de mult. 

"Îmi este din ce în ce mai dor de momentele frumoase ale copilăriei (joaca nesfârșită cu sora mea, mirosul copilăriei și atmosfera din familia mea), ale adolescenței (prima iubire ) și nu-mi doresc să retrăiesc vreodată momente ca acelea când am fost azvârlit din casă de două ori, pe străzi, precum un câine … și bineînțeles că nu mai vreau să trec prin momentele despărțirilor de persoanele cele mai dragi", declarase Mihai Constantinescu în trecut.

Marţi seara, la ora 19:10, Mihai Constantinescu a murit pe patul de spital, la Floreasca, după un stop cardio-respirator. Medicii au încercat timpd e 50 de minute să-i salveze viaţa, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Ultima apariţie publică a lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost ultima dată pe micile ecrane la "Star Matinal" de la Antena Stars, în luna februarie. Cu trei luni înainte să fie găsit inconştient în casă de soţia lui, a cântat alături de Andrei Ştefănescu o piesă din anii 90. Momentul a fost extrem de emoţionant, iar acum, cu durere, admiratorii săi privesc ultimele imagini.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro