"Mihai Constantinescu a murit"! Reacția soției artistului, la știrea falsă care a îngrozit România

+3 click pentru
galerie

Mihai Constantinescu © Facebook

Acum ceva timp, știrea potrivit căreia Mihai Constantinescu a murit a îngrozit întreaga Românie. Cu toate acestea, artistul a avut o atitudine cât se poate de diplomată și a vorbit extrem de frumos despre acest subiect, cu toate că este unul sensibil. 

Acum, după ce apele s-au liniștit și Mihai Constantinescu a trecut peste acest episod neplăcut, artistul a avut puterea să vorbească mai deschis și ma degajat despre acest lucru. Mai mult, și soția artistului, Simona Secrier, a povestit, într-o emisiune de televiziune, că a avut o reacție amuzantă la auzul acestei știri false. 

CITEȘTE ȘI - "Mihai Constantinescu a murit". Ştirea falsă care l-a revoltat pe artist. Prima reacţie a cântăreţului

„Pe mine m-a luat râsul, probabil că ei nu au altă plăcere decât acest lucru, de a răspânzi asemenea vești” a spus soția lui Mihai Constantinescu.

„Am fost foarte șocat. Întrebarea mea este cine sunt drăgălașii care se ocupă de așa ceva, care ar fi motivația, iar în cazul în care mă iubesc foarte tare, aștept vorbe mai frumoase. Eu nu mi-aș permite niciodată să dau o asemenea veste, pentru nimeni, nici pentru cel mai rău dușman. Acest lucru se întâmplă pentru fiecare dintre noi. Am primit multe telefoane de la mulți oameni, care plângeau, mă întrebau ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău că mai apar și asemenea lucruri...Am avut și niște momente de cumpănă, dar au trecut. Le mulțumesc medicilor și chiar îi venerez! Mai departe, depinde doar de tine...” a spus și Mihai Constantinescu, cu zâmbetul pe buze. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro