EXCLUSIV / Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital!

+4 click pentru
galerie

Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital! © Foto: Facebook

Veşti triste pentru fanii lui Mihai Constantinescu. Îndrăgitul artist a ajuns în stare gravă la spital, iar pe lângă celelalte probleme de sănătate, artistul a acuzat şi febră. Mihai Constantinescu a fost transportat la unul dintre cele mai bune spitale din Capitală, acolo unde se află în grija medicilor, potrivit surselor Spynews.

CITESTE SI: FOTO / Andrei Ştefănescu, transformare senzaţională în direct! Să vezi şi să nu crezi

Mihai Constantinescu, care a împlinit vârsta de 73 de ani pe 4 ianuarie, a avut probleme de sănătate şi la finalul anului trecut. La sfârşitul lunii octombrie, în timp ce ieşise să ia masa la un restaurant lui Mihai Constantinescu i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital. Atunci, artistul nu mai putea să respire şi îi crescuse tensiunea.

CITESTE SI: Mihai Constantinescu explică de ce a ajuns la spital: „Mi-a luat-o inima razna”

Mihai Constantinescu a vorbit la scurt timp după ce a ajuns la spital, la finalul anului trecut, despre problemele cardiace pe care le are. "Tuturor le-am spus. Voinţă şi lumină. Soluţie nu există. Trebuie să găseşti variaţia unei medicaţii. Nu există o zi egală cu celalaltă. În noaptea cutremurului, eu m-am speriat. Am avut o perioadă mai puţin fericită, cu uşoară anxietate, cu atacuri de panică. În acea noapte, chestiunea a exagerbat. În după-amiaza zilei următoare, stând pe fotoliu acasă, am simţit că dintr-o tensiune normală, creşte foarte tare şi-mi crapă capul. Eu m-am speriat tare, Simona s-a speriat foarte tare. Am mers la spital şi mi-am făcut toate analizele posibile şi imposibile şi au ieşit toate foarte bune. Ne-am întors acasă", a spus Mihai Constantinescu, speriat fiind la vremea respectivă de cutremurul cu magnitudinea 5,8 care a avut loc toamna trecută în România.

În plus, Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, printr-o operație dificilă care a ținut opt ore.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro