Soția lui Mihai Constantinescu, rugăminte pentru toți cei care îl îndrăgesc pentru artist: "Să ne rugăm în continuare"

Soția lui Mihai Constantinescu, rugăminte pentru toți cei care îl îndrăgesc pentru artist: "Să ne rugăm în continuare" © Arhiva

Soția lui Mihai Constantinescu se află zi și noapte alături de artist, la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul se află internat în unitatea spitalicească încă din luna mai, din cauza unor probleme cardiace.

Colegii de breaslă ai lui Mihai Constantinescu s-au mobilizat și au făcut apel în mediul online pentru oameni, să vină să doneze sânge pentru marele artist. Soția lui Mihai Constantinescu a avut și o reacție vis-a-vis de aceste evenimente.

"Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el.", a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la România TV.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro