Mihai Gruia nu a mai rezistat. Actorul a cedat nervos pe platourile de filmare

Mihai Gruia Sandu are o experienţă extraordinara în spate, însă, chiar şi aşa, o singură scenă i-a întins nervii actorului la maximum.

Nu s-a mai întâmplat ca marele actor, cunoscut şi sub numele de "Arlechino" să filmele o scenă de mai multe ori, însă, din cauza calului alături de care filma, Mihai a pierdut o zi întreaga pe platoul de filmare.

Însă, acum, la filmarea scenelor pentru serialul Sacrificiul, actorul spune că scenele filmate au mers ca pe roate.

"Cred că mai mult de jumătate dintre scene au ieșit din prima, ceea ce se întâmplă foarte rar”, a spus marele actor din Sacrificiul, conform libertatea.ro. 
 

Totuşi, Mihai nu a uitat acea zi în care animalul alături de care juca i-a dat mari bătăi de cap, enervându-l la culme.

„Am tras o scenă de o zi întreagă, din cauza unui cal. Am stat pe scena aceea, care era o chestie simplă, adică ieșeam pe ușă, mă suiam în trăsură și spuneam: Birjar, Café des Artistes. Nimeni nu s-a gândit că acel cal pleca în momentul în care cineva spunea „acțiune”. Ori, la cuvântul „acțiune”, eu trebuia să ies din clădire, să mă sui în trăsură și pe urmă să plece, iar calul pleca”, a povestit Mihai Gruia Sandu.

Se pare că secvenţa nu ieşea din cauza unui singur cuvânt. Toti cei care filmau dându-şi seama mult prea târziu de acest aspect.

"Și am făcut chestia asta de vreo 8 sau 10 ori, se schimbase între timp lumina, se schimbase nivelul nervilor echipei și, la un moment dat, cineva s-a prins. „Deci nu mai spuneți „acțiune”, pentru că el pleacă, el asta știe». Să faci aceeași chestie, care nu e atât de complicată, deja te umple de nervi. Nu mai poți, nu mai vrei!”, a mai povestit actorul.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro