Mihai Gruia, primul interviu după divorț! De 6 luni, se iubește cu o tânără blondină

Mihai Gruia, primul interviu după divorț! De 6 luni, se iubește cu o tânără blondină © Captură TV

După ce, ieri, fosta lui soție a rupt tăcerea din urma divorțului lor surpriză, Mihai Gruia face și el primele declarații. Și nu doar despre ruptură, ci și despre relația pe care o are, de mai bine de jumătate de an, cu Andreea Cojocaru, o blondină care i-a pus inima din nou în mișcare.

Divorțul de Laura a fost unul iminent, conform lui Mihai Gruia. Artistul a recunoscut că probleme existau de ceva ani, așa că despărțirea a venit ca un fel de „eliberare”.

„Relația mea cu Laura a fost o relație matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărțit cu mulți ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcție care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcția mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorțul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că și pentru mine, și pentru ea a fost un fel de eliberare”, a spus Mihai Gruia, la o emisiune TV.

Cât despre Andreea, Mihai Gruia are numai cuvinte de laudă. Dragostea dintre ei s-a înfiripat după aproape 4 ani de prietenie, devenită subit ceva mai profund.

„Eram prieteni foarte buni și nu ne-am așteptat niciunul, dar s-a întâmplat dintr-odată. (...) Le-am cunoscut pe fete. Le plan enorm de mult și ele pe mine. N-am crezut că o să fie așa. Sunt niște fete fantastice”, a spus Andreea Cojocaru, iubita lui Mihai Gruia.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest