EXCLUSIV! Adevărul despre despărţirea dintre Mihai şi Mihaela de la MPFM! "Ea s-a schimbat foarte mult pentru bani"

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre despărţirea dintre Mihai şi Mihaela de la MPFM! "Ea s-a schimbat foarte mult pentru bani" © Facebook

Nu mai este un secret faptul că Mihai şi Mihaela, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au pus punct căsniciei. Oamenii au putut observa asta pe reţelele de socializare, acolo unde au dispărut fotografiile cu ei doi de pe paginile amândurora. 

Mihai a decis să rupă tăcerea şi a vorbit în exclusivitate pentru www.spynews.ro. Despărţirea s-a produs imediat după Paşte, după o serie de lucruri care pe el l-au lăsat fără cuvinte. Ziua de Paşte au petrecut-o separaţi, ea ieşind în club cu prietenii. A doua zi s-au văzut, au petrecut o noapte împreună şi asta a fost tot! Potrivit spuselor lui Mihai, au încheiat relaţia şi aşteaptă să ajungă în România pentru a divorţa. 

"Am plecat în Anglia să ne facem un rost. Pe parcurs, intenţiile ei s-au schimbat. Voia botox, silicoane. Nu mai era vorba de familia pe care voiam să o întemeiem. Ea s-a schimbat foarte mult pentru bani. Ne-am despărţit de câteva săptămâni, după Paşte. Ea deja iese în cluburi cu diferiţi băieţi. Nu avem cum să ne despărţim amiabil, ea aşa facem când ne certăm, blochează peste tot. Are foarte mare ură", ne-a spus Mihai.

Mihai şi Mihaela, foşti concurenţi la MPFM, muncesc în continuare în acelaşi loc. Se văd zilnic, dar nu-şi vorbesc. Tânărul susţine că ea l-a blocat peste tot şi nu există nicio formă în care ar putea comunica. 

"Muncim în acelaşi loc, dar nu vorbim. Ea este foarte schimbată. Dorinţa de a ieşi în evidenţă a schimbat-o. Nu mai locuim împreună. După ce ne-am despărţit s-a mutat la o colegă de muncă. Este influenţată de colega ei de muncă. (...) Venirea în Anglia, traiul mai bun, au schimbat-o. Ea mi-a spus acum câteva luni că dacă ne-am despărţi şi-ar face un iubit cu bani", ne-a mai spus Mihai.

Mihai nu vrea să mai dea nicio şansă căsniciei! După aproape doi ani în care au trăit împreună, el consideră că cel mai bine ar fi ca fiecare să meargă pe drumul lui.  

"Nu mai este nicio şansă de împăcare. Vom divorţa curând. Trebuie să venim în România şi vom divorţa. Eu vreau doar să se termine povestea asta, eu o să vin în ţară, ea probabil va rămâne aici", a încheiat Mihai. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest