Cine îi este tot timpul aproape lui Mihai Mitoşeru după divorţ! "Nu există moment mai frumos"

+3 click pentru
galerie

Cine îi este tot timpul aproape lui Mihai Mitoşeru după divorţ! "Nu există moment mai frumos" © Facebook

A trecut aproape o săptămână de când Mihai Mitoşeru şi Noemi au mers la notar pentru a depune actele de divorţ. Au la dispoziţie 30 de zile să se gândească dacă într-adevăr asta vor sau nu. Între timp, cunoscutul om de televiziune le arată oamenilor pe reţelele de socializare cu ce îşi ocupă timpul şi cine îi este alături.

Mihai Mitoşeru se bucură în permanenţă de prezenţa Mishei, căţeluşa lui şi a lui Noemi. Când se întoarce de la filmări îşi "recuperează" patrupedul de la fosta soţie şi petrece timpul în casă, cu micuţul necuvântător. Chiar mama lui a declarat că, din când în când, Noemi trece şi o ia pe Misha pentru a petrece timp şi cu ea, cei doi se înţeleg astfel încât fiecare să poate să se ocupe de căţeluşă. 

"Nu există moment mai frumos în viața mea în această perioadă decât cel în care după ce vin de la filmări stau pe canapea cu Misha pe mine 😍", a scris Mihai Mitoşeru. 

Mihai şi Noemi Mitoşeru, divorţ cu zâmbetul pe buze, la notar

După ce au semnat actele, Mihai şi Noemi Mitoşeru s-au fotografiat şi au făcut anunţul pe Facebook. "Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat! 🙏", a scris Mihai Mitoşeru.

Între timp, Camelia Mitoşeru încă speră ca cei doi să îşi mai dea o şansă. Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat între ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest