E de nerecunoscut! Mihai Mitoşeru, devastat după despărţirea de Noemi. VIDEO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

E de nerecunoscut! Mihai Mitoşeru, devastat după despărţirea de Noemi. VIDEO EXCLUSIV © spynews.ro

El şi-a dorit un copil, dar ea încă voia să copilărească! Mihai Mitoşeru şi Noemi şi-au spus adio, după o relaţie de 13 ani. Deşi de trei luni cei doi nu mai împart aceeaşi locuinţă, Mihai Mitoşeru este mai devastat ca niciodată de cele întâmplate. Noi avem dovada!

Cine a spus că despărţirile sunt uşoare?! Mihai Mitoşeru a încercat, la trei luni de la separarea de soţie, să încerce să se distreze puţin. Aşa că, a acceptat invitaţia la un eveniment monden. Şi-a făcut apariţia alături de Oana Roman şi soţul ei. 

Însă, stând la masă, cu paharul de vin în faţă şi telefonul în mână, Mihai Mitoşeru şi-a dat seama că, atunci când durerea din suflet e prea mare, nimic nu te poate face să te simţi mai bine. 

Spynews.ro vă prezintă în exclusivitate imagini cu Mihai Mitoşeru, aşa cum nu a mai fost văzut până acum. Vă reamintim că, în această săptămână, Mihai Mitoşeru şi Noemi ar fi trebuit să meargă la notar pentru a renunţa la mariaj şi în acte.

Dacă au făcut-o sau nu, momentan nu ştim. Însă, cert este că, Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai şi Oana Roman, cea mai bună prietenă a sa, au dat de înţeles de nenumărate ori, în ultima perioadă, că există o şansă foarte mare ca cei doi să se împace în ceva timp de acum încolo.

Ce s-a întâmplat cu ei? Mihai Mitoşeru a precizat, atunci când a anunţat separarea, că el îşi dorea familie şi copii, iar ea avea cu totul şi cu totul alte planuri. Au urmat certurile, neînţelegerile şi, într-un final, separarea. 

Nu este prima perioadă grea pentru Mihai Mitoşeru. Dramele în dragoste pentru Mihai Mitoşeru au început în 2000, atunci când prezentatorul şi-a pierdut iubita într-un accident grav. În urmă cu 19 ani, Mihai Mitoşeru şi iubita lui de atunci, Cristina, au făcut accident cu maşina. Ea a murit, iar el a fost învinovăţit de mulţi pentru deces. Timpul a trecut şi a invăţat să trăiască fără Cristina. Când a cunoscut-o pe Noemi, Mihai Mitoşeru a învăţat să iubească din nou, dar iată că, atunci când toată lumea credea că urmează să joace la botez, Mihai Mitoşeru a anunţat ruptura. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro