Mihai Mitoşeru şi o cunoscută brunetă de la noi, declaraţii de dragoste în public: "Cu ea... am rămas"

+3 click pentru
galerie

Mihai Mitoşeru şi o cunoscută brunetă de la noi, declaraţii de dragoste în public: "Cu ea... am rămas" © Facebook

Mihai Mitoşeru face tot ce este posibil pentru a depăşi această perioadă mai grea, după ce a depus, alături de Noemi, actele de divorţ. Astăzi este ziua de naştere a uneia dintre cele mai bune prietene ale lui, iar cunoscutul om de televiziune a scris un mesaj pe pagina sa. 

Pe Mihai şi Lizeta Haralambie îi leagă o prietenie de foarte mulţi ani. S-au susţinut tot timpul şi s-au înţeles în orice situaţie. Acum, cunoscuta avocată îi este alături lui Mihai pentru a trece mai repede peste această perioadă a divorţului. 

"Sunt puţine femei care m-au suportat mai mult ca fosta soție. Una dintre ele este Lizeta. Cu ea.. am rămas! Sora mea draga, La mulți ani!!! 🍷", a scris Mihai Mitoşeru. 

"Pe viaţă... se ştie!!!! Nu le las, never❤️❤️❤️love you😘", i-a răspuns Lizeta.

Mihai Mitoşeru şi Noemi au decis să se despartă în urmă cu câteva luni. Abia acum, recent, au mers la notar pentru a depune actele de divorţ. "Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat! 🙏", a scris Mihai Mitoşeru în ziua divorţului. 

Mama lui Mihai Mitoşeru a explicat de ce Noemi nu va păstra numele fostului soţ. "Mi-a spus: Eu nu pot să îi las numele. Din moment ce nu ne împăcăm ea o să fie cu alt bărbat şi ea o să fie cu numele Mitoşeru. Dacă aveau un copil era altceva", a spus Camelia Mitoşeru. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest